5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bozyazılı öğrenciler bilgilerini yarıştırdı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulu öğrencilerinin katıldığı 'Bilgi ve Kültür' yarışması düzenlendi.

Bozyazı Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen ve 2 gün süren yarışmaya ilçe ve beldelerde bulunan 15 ilköğretim okulu ile 4 lise katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, yarışmanın öğrenciler arasında özgüveni artırdığını belirterek, “Birer sosyal etkinlik olarak her yıl organize edilen bilgi kültür yarışmasının öğrencilerimiz arasında bilginin bir yarış aracı olarak değil, yeni müfredatın temel mantığına uyumlu bir etkinliğe dönüştürülmesi gereklidir” dedi.

Yarışmanın ilk gününde Bozyazı İlköğretim Okulu birinci, Çubukkoyağı İlköğretim Okulu ikinci, Kötekler İlköğretim Okulu üçüncü oldu. İkinci gün yarışmalarında ise; Tekmen Lisesi birinci, Bozyazı Anadolu Lisesi ikinci ve Tekeli Lisesi de üçüncü oldu.
Yarışmaları İlköğretim Okulları Teftiş Kurulu Gurup Başkanı Tahsin Lök, ilköğretim müfettişleri, okul idarecileri ve öğrenciler izledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 23:57:32
Güncelleme :15 Ocak 2009 Perşembe 00:25:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?