4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Bozyazılılar hava ambulansı istiyor

BOZYAZILILARDAN HAVA AMBULANSI TALEBİ

Mersin-Antalya arasında devam eden karayolu yapım çalışmaları nedeniyle özellikle hasta vatandaşların Mersin'e götürülmesinde sıkıntılar yaşandığını ifade eden Bozyazılı bir grup işadamı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak, yol çalışmaları sona erene kadar 'hava ambulansı' talebinde bulundu.

MÜSİAD Mersin Şubesi üyeleri Namık Kılıç, Nesim Topukçu ve Yahya Taşdelen öncülüğünde bir araya gelen bir grup Bozyazılı işadamı, Başbakan Erdoğan'a gönderdikleri mektupta, devam eden yol çalışması nedeniyle hastaların Mersin'e ulaşmadan hayatını kaybettiğini veya çok ciddi kalıcı rahatsızlıklarla karşı karşıya kaldıklarını belirtilerek, yol çalışması sona erinceye kadar yakındaki Anamur ilçesinde konuşlandırılmak üzere bir hava ambulansı gönderilmesini istedi.

Yapılan yol çalışması için de hükümete teşekkür ettiklerini belirten işadamları, yolun tamamlanmasının ardından Mersin'e olan mesafenin daha da kısalacağını ve benzer sorunlarla artık karşılaşmayacaklarını dile getirdiler. İşadamları, hava ambulansı konusunda, Başbakan'ın duyarlı davranacağına inandıklarını da sözlerine eklediler.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 10:20:02
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 10:23:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?