4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Bozyazı'yı yasa boğan ölüm!

JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ KAZA KURBANI

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, yıllık iznini kullandığı sırada özel otomobili ile kaza yapan Jandarma Uzman Çavuş Yakup Yılmaz, hayatını kaybetti. Aynı kazada, Yılmaz'ın yanında bulunan bir arkadaşı da yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, bu sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Bozyazı ilçesi D 400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde bulunan Panak Jandarma Karakolu'nda görevli Uzman Çavuş Yakup Yılmaz, 15 günlük yıllık iznini geçirmek için geldiği memleketi Bozyazı'da, kendisine ait 67 ZN 767 plakalı otomobili ile seyir halinde iken, havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıkarak trafik ışıklarının bulunduğu kavşakta orta refüje çarptı. Kazada Jandarma Uzman Çavuş Yakup Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan arkadaşı Mehmet Eser Bulut yaralandı. Bulut, Anamur Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza kurbanı Uzmun Çavuş Yakup Yılmaz, bu gün sevenlerinin göz yaşları arasında Bozyazı'nın Narenciye köyünde toprağa verildi. 3 çocuk babası Yılmaz'ın cenazesine yakınlarının yanı sıra Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Yılmaz ve askeri personel katıldı.

JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ KAZA KURBANI
JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ KAZA KURBANI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 15:16:21
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 15:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?