5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bozyel ailesinin evlat acısı

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atayurt beldesinde nişanlısıyla eve giderken akrabası tarafından öldürülen 18 yaşındaki gencin babası, Babalar Günü'nde kendisine akrabaları tarafından en büyük hediyenin verildiğini belirterek, intikam yemini etti.

Çilek toplamak için Gaziantep'ten ailece Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atayurt beldesine gelen Bozyel ailesi, nişanlı olan 18 yaşındaki oğullarının akrabaları tarafından bıçaklanarak öldürülmesiyle yıkıldı.

Dün gece nişanlısı Hülya ile misafirliğe gittikten sonra evine dönen Mesut Bozyel (18), iki gün önce tartıştığı amcasının kızının oğlu Şevket tarafından boynundan bıçaklandı. Olay yerinde hayatını kaybeden Bozyel'in cenazesi, otopsi için gece Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bugün Mesut Bozyel'in anne ve babası, çocuklarının cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu'na geldi.

Anne Ayşe ve baba Seyit Ali Bozyel, çocuklarının cenazesini almak için beklerken gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun bıçaklandığı sırada üzerinde bulunan ceketini kucağına alarak gözyaşları içinde ağıtlar yakan anne Ayşe Bozyel, "18 yaşındaki şahin gibi oğlum gitti. Oğlumu akrabalarımız bıçakladı. Oğlumdan geriye bir ceket, bir de nişanlısı kaldı. Oğlumun Ekim'de düğününü yapacaktık ama şimdi cesedini alacağız" dedi.

Daha sora eşi Seyit Ali Bozyel'in oğlunun fotoğrafını çıkarması üzerine fotoğrafı alan acılı anne, baygınlık geçirerek yere düştü. Yakınları anneyi yüzüne su dökerek ayıltmaya çalıştı.

Babalar Günü'nde oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan Seyit Ali Bozyel ise, "Oğlumu akrabalarımız öldürdü. Bana Babalar Günü'nde en güzel hediyeyi verdiler. Bundan daha güzel hediye olamazdı. Oğlumun intikamını alırsam aldım. Almadıysam yaşasın bakalım" diyerek intikam yemini etti. Mesut Bozyel'in cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 13:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?