5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bu da ucuz yağ izdihamı

Mersin'de, yeni açılan bir market tarafından gerçekleştirilen 'açılış indirimi' kapsamında 12 TL'lik sıvı yağ 8 TL'ye indirilince izdiham yaşandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren market önünde bekleyenler ucuz ürünleri alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Merkez ilçe Akdeniz'de bulunan Zeytinlibahçe Caddesi üzerinde yer alan gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri satışı yapan bir marketin açılışında izdiham yaşandı.

Market tarafından açılış kapsamında yapılan indirim fırsatını değerlendirmek isteyenler sabahın erken saatlerinde market önünde beklemeye başladı. İndirim söylentisi kısa sürede bölgede yayılınca, market önünde bekleyenlerin sayısı arttı. Bir süre sonra kapıların açılmasıyla birlikte aynı anda kapıya yönelen vatandaşlar izdihama neden oldu. Kısa süreli izdihamın ardından içeriye girenler bu kez raflardaki ucuz ürünleri alabilmek için izdihama neden oldu.

Marketin içindeki kalabalığı güçlükle sakinleştiren görevliler, içeri giriş çıkışları düzenleyerek herhangi bir taşkınlık yaşanmasının önüne geçti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2009 Pazar 11:24:04
Güncelleme :11 Ekim 2009 Pazar 12:56:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?