4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Bu nasıl vicdansızlık!

3 SAATLİK BEBEĞİ SOKAĞA TERK ETTİLER

Mersin'de henüz yeni doğmuş bir bebek, annesi tarafından sokağa terk edilmiş halde bulundu. Top oynayan çocuklar tarafından bulunarak eve götürülen kız bebek, daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi 186. Cadde üzerinde top oynayan çocuklar, seyyar tabla üzerinde bir bebek buldu.

Kundağa sarılı halde bulunan bebeği önce hayvan yavrusu sanan çocuklar, ağlama sesini duyunca kucaklarına alarak hemen yakındaki bir eve götürdü. Ev sahibi Fatma Alkan (52), çocukların getirdiği bebeği üşümemesi için bir battaniyeye sararak hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, önce ambulansı arayarak durumu bildirdi ardından bebeğin yakınlarına ulaşabilmek için çevrede araştırma yaptı.

Bebek, bir süre sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, bebeği bırakan kişilerin bulunması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 10:44:03
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 11:03:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?