30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Büfeden hırsızlık kamerada

BÜFEDEN HIRSIZLIK KAMERADA

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir büfede meydana gelen hırsızlık olayı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Hırsızlık olayının ardından, görüntüleri inceleyen Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık masası ekipleri eşkalini belirledikleri zanlıyı yakaladı.

Alınan bilgiye göre, Şahin Mahallesi, 3202, Sokak numara 1'de bulunan Zeki Doğan'a (50) ait Doğan Büfe isimli işyerinde buzdolabının içindeki içecekler çalındı.

Sabah iş yerini açmak için büfesine gelen Zeki Doğan iş yerinin kapısının açık olduğunu ve buzdolabındaki içeceklerin çalınmış olduğunu görünce hırsızlık olayını polise bildirdi.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık masası ekipleri, iş yeri güvenlik kamerasına yansıyan hızsızlık olayının 3 kişi tarafından gerçekleştirildiğini fark etti.

Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık masası ekipleri görüntüleri incelerken hırsızlık faillerinin ikisinin yüzünü kapattığını, başında şapka olan şahsın ise yüzünün göründüğü tespit ederek, bu kişinin daha öncede hırsızlıktan sabıkası bulunan zanlının 21 yaşındaki Yurdal E. olduğunu tespit etti.

Bir yandan diğer zanlıların kimliğini tespit etmek için çalışmalar yürüten ekipler bir yandan da zanlılardan Yurdal E'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler zanlı Yurdal E'yi ikamet ettiği evde yakaladı. Yapılan soruşturmanın ardından Yurdal E, hakkında hazırlanan evraklar ile çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine konuldu.

Diğer zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

BÜFEDEN HIRSIZLIK KAMERADA
BÜFEDEN HIRSIZLIK KAMERADA
BÜFEDEN HIRSIZLIK KAMERADA
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2011 Cuma 12:10:04
Güncelleme :25 Şubat 2011 Cuma 13:24:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?