4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Bulak 'Facebook'tan teşekkür etti

BULAK 'FACEBOOK'TAN TEŞEKKÜR ETTİ

Mersin'deki terörist cenazesinde bıçaklı saldırıya uğrayan ve bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak, facebook'taki sayfasından kendisine acil şifalar dileyenlere teşekkür etti.

Tunceli'de güvenlik güçleriyle çıkan çatışmada ölen teröristin Mersin'deki cenazesinde çıkan olaylarda, terör örgütü yandaşlarının saldırısına uğrayarak vücuduna aldığı 3 bıçak darbesiyle yaralanan Hikmet Bulak, bugün tedavi gördüğü Mersin Devlet Hastanesi'nden taburcu edildi. Bulak, hastaneden taburcu olmasını ve sağlığının her geçen gün iyiye gitmesiyle ilgili gelişmeleri sosyal paylaşım sitesi 'facebook'taki kişisel sayfasında sevenleriyle paylaştı. Hikmet Bulak, söz konusu sayfada 'Ne Düşünüyorsun' başlıklı bölüme şu ifadeleri yazdı:

"Şu an çok iyiyim, inşallah hızla iyileşerek en kısa zamanda aranızda olmak en büyük dileğim. Hiçbir kalıcı hasarım ve sakatlığım yok. Yürüyorum ve gayet iyi durumdayım. Hepinizi çok seviyorum. Hepinizden Allah razı olsun, hepinize çok teşekkür ediyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 15:30:01
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 15:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?