5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Bunların mumu 29 Mart'ta kadar yanar

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Adayı Burhanettin Kocamaz, daha yapacakları çok iş olduğunu belirterek, "Sizler bizimle beraber yollara düştüğünüz sürece, Allah'ın izniyle bizlerde, sizlerle beraber olacağız ve Tarsus'a sahip çıkacağız" dedi.

MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, MHP belediye Meclisi üyesi adayları ile gittiği Yeni Mahalle'de düzenlenen kahvehane toplantısında konuşan Kocamaz, "Sizlerle ne kadar göğsümüzü kabartsak az gelir. Sizler var olduğunuz sürece, sizler Tarsus'a sahip çıktığınız sürece, sizler dik durduğunuz sürece, sizler bizimle beraber yollara düştüğünüz sürece, Allah'ın izniyle bizlerde, sizlerle beraber olacağız ve Tarsus'a sahip çıkacağız" diye konuştu.

Kendilerini Tarsus'a adadıklarını söyleyen Başkan Kocamaz, "Tarsus'ta yapılacak daha çok işimiz var. Mademki Tarsuslu bizi istiyor yine karşınızdayız ve Allah'ın izniyle dördüncü döneme sizinle birlikte yürüyeceğiz. Onların tek sığındıkları kale var yalan, dolan ve dedikodu kalesi. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bunlarında mumu 29 Mart'ta kadar yanacak ama 29 Mart'ta sandıklar açıldığında Tarsus'ta kaçacak delik arayacaklar" dedi

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 12:34:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?