3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Büyükşehir'den okullara yardım

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mersin genelinde bulunan ilköğretim okullarına 15 bin adet kırtasiye yardımının yanında 5 bin adet de giysi yardımı yapıldığı açıklandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 'İlköğretim Haftası' kapsamında Siteler Mahallesi'nde bulunan Hatice Uluğ İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, burada öğrencilere kırtasiye ve giysi yardımlarını dağıttı. Akdeniz Belediye Başkanı Kenan Yücesoy ile birlikte minik öğrencilerle bir araya gelen Özcan, Mersin genelindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve giysi yardımında bulunduklarını ve söz konusu yardımlardan da tüm öğrencilerin yararlanacağını söyledi.

Özcan, “Mersin genelinde ilk etapta 15 bin adet kırtasiye malzemesi ile ayakkabı, pantolon, gömlek ve etekten oluşan 5 bin adet giysinin dağıtımına başladık. Bu desteğimiz ilerleyen aylarda da devam edecektir. Bunun karşılığında sizlerden tek isteğimiz var, o da derslerinize iyi çalışarak başarılı olmanızdır. Yeni eğitim-öğretim yılı hepinize ve tüm eğitim camiasına kutlu olsun” dedi.

Daha sonra Hatice Uluğ İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Avcı'dan okulun sorunları ve sıkıntıları hakkında bilgi alan Macit Özcan, dile getirilen sıkıntıların önemli kısmını Büyükşehir Belediyesi olarak çözeceklerinin sözünü verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 17:48:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?