5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Büyükşehir'den Suriye çıkarması

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN SURİYE ÇIKARMASI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve meclis üyeleri, 3 günlük bir ziyaret için Suriye'nin Lazkiye kentine gitti.

Mersin'in kardeş kenti Lazkiye ziyareti öncesi bir açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, “İlçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile kardeş kent Lazkiye'ye 3 günlük bir resmi ziyaret gerçekleştiriyoruz” dedi.

Bu ziyaretin amacının, kardeş kent ilişkilerini daha da geliştirmek olduğunu ifade eden Özcan, “3 günlük resmi gezinin amaçları arasında kültürel konular başta olmak üzere her anlamda alış-veriş yapmak, birbirimizin kültürünü daha yakından tanımak ve iki şehir arasındaki ticari ilişkileri daha da üst seviyelere çıkarmak yer almaktadır” diye konuştu.

Gelecek yıl Lazkiye Belediye Başkanı ve meclis üyelerini Mersin'de ağırlayacaklarını hatırlatarak, ilişkileri daha da sıcak tutmak istediklerini dile getiren Özcan, “Bu ziyaretin iki şehir açısından son derece olumlu gelişmelere katkıda bulunacağına inanıyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 14:45:02
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 23:42:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?