30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Camilerde 'Ramazan temizliği'

TOROSLAR'DAKİ CAMİLERDE 'RAMAZAN TEMİZLİĞİ'

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde bulunan camilerin 'Ramazan Temizliği'ni gerçekleştiriyor.

Çalışmalarla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışarak ilçedeki sosyal tesislerin temizliğini rutin olarak yaptıklarını söyledi. Başkan Tuna, Mübarek Ramazan ayı öncesinde camileri baştan aşağı temizleyerek vatandaşların ibadetlerini daha nezih ortamlarda geçirmelerini temin etmeyi amaçladıklarını ifade ederek, "Mübarek Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle ilçemizde bulunan camilerdeki temizlik çalışmalarına başladık. Belli bir program dahilinde devam ettireceğimiz çalışmalarımızla günde 5 cami temizlemek suretiyle, Ramazan ayı öncesinde tüm camilerimizi bu Mübarek aya hazırlayacağız" diye konuştu.

Öte yandan camilerdeki temizlik işlemlerinin 7 yıldan bu yana devam ettiği bildirilirken, Camilerin iç ve dış temizliğinin yapıldığı, tuvalet, lavabo, şadırvan ve bahçesinin deterjanlı suyla yıkandığını, tuvaletlerin haşere ve kemirgenlere karşı ilaçlandığını ve daha güzel kokması için halılara gül suyu sıkıldığı belirtildi.

TOROSLAR'DAKİ CAMİLERDE 'RAMAZAN TEMİZLİĞİ'
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2011 Çarşamba 13:12:04
Güncelleme :20 Temmuz 2011 Çarşamba 13:21:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?