3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Camilerde Ramazan temizliği

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi tarafından Ramazan ayı öncesinde ilçede bulunan camilerde temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçedeki toplam 44 caminin avlusuyla birlikte lavabo ve çevresi yıkanırken, halıların da temizlendiği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda ibadet edebilmeleri için tüm ayrıntıları gözden geçirdiklerini, başlatılan çalışmaların Ramazan ayı öncesinde tamamlanacağının bilgisini verdi.

Tuna, “Bölgemizde yer alan camilerde halılar süpürülürken, tuvalet, lavabo, bahçe ve şadırvanlar deterjanlı su ile yıkanıyor, tuvaletler haşere ve kemirgenlere karşı ilaçlanıyor. Çalışmalarımızı, belli bir program dahilinde günde 5 cami temizlemek suretiyle devam ettiriyoruz. Hedefimiz; Ramazan ayı öncesinde, tüm camilerimizi temizleyerek, vatandaşlarımızın daha rahat ibadet edebilecekleri mekanlar haline getirmektir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 10:19:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?