2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Canlı bomba tutuklandı

Tarsus ilçesinde, emniyet müdürlüğüne 50 metre mesafede yakalanan ve üzerinde bir adet elektrikli fünye ve dinamit lokumu bulunan kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Emniyetteki işlemlerin ardından Tarsus Adliyesi'ne sevk edilen Zeynep Ş., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, Zeynep Ş.'ye dinamit lokumu verdiği iddia edilen kişi de yakalandı. Taş ocağında çalıştığı öğrenilen ve iş yerinden 15 günlük izin alan H.H.A. (42), 33 NZ 873 plakalı otomobille seyir halindeyken Mersin Caddesi üzerinde polis tarafından durduruldu. Üst araması yapılan H.H.A., sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Önceki Haber

Mersin'in Tarsus ilçesinde, emniyet müdürlüğüne 50 metre mesafede yakalanan ve üzerinde bir adet elektrikli fünye ve dinamit lokumu bulunan kadın, adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınan Zeynep Ş.'nin uyuşturucu madde bağımlısı olduğu, geçmişte ailesi ile problem yaşadığı ve annesini darp ettiği öğrenildi. Zeynep Ş.'nin herhangi bir ikamette kalmadığı ve günü birlik yaşam sürdüğü, uyuşturucu bağımlılığı yüzünden geçirdiği kriz nedeniyle net ifadeler veremediği belirtildi.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu tespit edilen Zeynep Ş.'nin bir krize girerek bir eylem gerçekleştirmeyi planlıyor veya bağımlı yönü kullanılarak eyleme zorlanmış olabileceği belirtildi.

Taş ocağında çalışan bir kamyoncu ile ilişkisinin boyutu araştırılan Zeynep Ş.'nin, patlayıcı maddeyi bu kamyoncunun yardımıyla temin ettiği sanılıyor. Emniyette işlemleri tamamlanan Zeynep Ş., bugün adliyeye sevk edildi. Zeynep Ş., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 16:17:33
Güncelleme :24 Nisan 2008 Perşembe 17:00:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?