2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Canlı bomba uyuşturucu bağımlısı çıktı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, emniyet müdürlüğüne 50 metre mesafede yakalanan ve üzerinde bir adet elektrikli fünye ve dinamit lokumu bulunan kadının soruşturması sürüyor.

Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, yaptığı açıklamada, gözaltına alınan Zeynep Ş.'nin uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu, geçmişte ailesi ile problem yaşadığını ve annesini darp ettiğini söyledi.

Zeynep Ş.'nin herhangi bir ikamette kalmadığını ve günübirlik yaşam sürdüğünü belirten Erguvan, uyuşturucu bağımlılığı yüzünden geçirdiği krizler nedeniyle net ifade veremediğini belirtti.

İlk görünüşte, şahsın terör örgütüyle bağlantısı olmadığı izlenimi olduğunu anlatan Erguvan, şöyle konuştu: "Uyuşturucu bağımlısı olduğu tespit edilen Zeynep Ş., bir krize girerek böyle bir eylem gerçekleştirmeyi planlıyor veya bağımlı yönü kullanılarak eyleme zorlanmış olabilir. Her ihtimal üzerinde titizlikle duruluyor. Taş ocağında çalışan bir kamyoncu ile ilişkisinin boyutunu araştırıyoruz. Kamyoncu çalıştığı taş ocağından 15 günlük izine ayrılmış. Ekiplerimiz ona ulaşmaya çalışıyor, patlayıcı maddeyi bu kamyoncunun yardımıyla temin etmiş olabilir."

Bu arada, Zeynep Ş.'nin bindiği taksinin sürücüsü ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 12:46:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?