4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Cenneti 'kiralama'ya onay yok

'KUŞ CENNETİ'NDE 'KİRALAMA'YA ONAY YOK

Mersin'in merkez ilçesi Mezitli'de yer alan ve mülkiyeti Mezitli Belediyesi'ne ait olan 'Kuş Cenneti'nin bulunduğu alanın, 10 yıllığına kiralanmasına yönelik Belediye Meclisi'ne getirilen teklif, yapılan görüşmelerin ardından bölgenin park alanı olması nedeniyle reddedildi.

Mezitli Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım'ın başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan oturum, bir önceki meclis karar özetlerinin okunup, oybirliğiyle kabul edilmesiyle başladı. Mezitli Belediyesi'nin 2011 Mali Yılı Performans Programı ile ilgili teklif, 2011 Mali Yılı vergi, harç ve ücret tarifelerinin yanı sıra yine aynı dönemi kapsayan bütçe tasarısı yapılan görüşmelerin ardından Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

İmar planı tadilatlarına yönelik teklifler mecliste yapılan görüşmelerin ardından İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edilmesine oy birliğiyle karar verilirken, toplantıda ayrıca Mezitli Belediyesi hizmet sınırları içinde yer alan Merkez Mahallesi ile Eskiköy Caddesi üzerindeki park alanında kalan 'Kuş Cenneti'nin bulunduğu alanın, belediyeden 10 yıllığına kiralanması talebi de ele alındı. Teklif üzerinde yapılan görüşmelerde kiralama talebine konu olan yerin; 'park alanı' olması nedeniyle karşı çıkılırken, sunulan önerge de oybirliğiyle reddedildi. Mezitli Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı'na yönelik ikinci birleşiminin de 8 Ekim Cuma günü yapılması kararlaştırıldı.

'KUŞ CENNETİ'NDE 'KİRALAMA'YA ONAY YOK
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma 16:06:02
Güncelleme :1 Ekim 2010 Cuma 21:55:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?