2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Cezaevinde buruk bayramlaşma

Cezaevindeki görevli askerler 'Ramazan Bayramı'nı, ailelerinden kilometrelerce uzaklıkta karşılayıp kendi aralarında kutlarken, tutuklu ve hükümlüler ise yakınlarıyla tel örgüler arasında bayramlaştı.

Bayram nedeniyle cezaevindeki tutuklu ve hükümlüler yakınlarıyla açık görüş yaptı. Cezaevine gelen tutuklu ve hükümlü yakınları, önce sıkı bir aramadan geçirildi, ardından da askerler tarafından kolonya ve bayram şekeri ikramında bulunuldu.

Öte yandan Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, beraberindeki Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Soner Polat, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın yanı sıra protokol üyeleriyle birlikte Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi'ne bir bayram ziyareti gerçekleştirdi. Cezaevindeki görevli askerler, Vali Aksoy ve beraberindeki heyeti askeri mangayla karşıladı. Hüseyin Aksoy, daha sonra heyetle birlikte cezaevine girerek, tutuklu ve hükümlülerle bir araya geldi.

Gazetecilerin içeriye alınmadığı ziyarette; tutuklu ve hükümlü ailelerinin görüş için kışın yağmur ve soğukta beklediği, bu sorunun aşılması için cezaevi girişine bir bekleme salonu yapılması talebi iletildi. Yapılan görüşmede sorunun Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüleceği dile getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 15:17:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?