4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Cezaevinden çıktı annesini öldürdü

CEZAEVİNDEN ÇIKTI, ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ

Mersin'de 5 ay önce cezaevinden çıkan bir kişi, annesini bıçaklayarak öldürdükten sonra arkadaşını da ağır yaralayarak ortadan kayboldu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Mezitli ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Erdem Sitesi D Blok 2. katta meydana geldi. Uyuşturucu suçundan girdiği cezaevinden 5 ay önce çıktığı öğrenilen Ö.E. (26), dün gece evinde misafir ettiği arkadaşı Yusuf Karabey (27) ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Ö.E., eline geçirdiği sallama tabir edilen bıçakla arkaşına vurmaya başladı. Bu sırada evde bulunan annesi Öznur E. (48), araya girerek kavgayı aralamaya çalıştı. Öfkeli genç, aynı bıçakla annesini de boynundan ve sırtından olmak üzere yaklaşık 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Cinayet zanlısı, olayın ardından kaçarak kayıplara karışırken ağır yaralanan Yusuf Karabey, Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden anne Öznur E.'nin cesedi ise polisin yaptığı incelemenin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

CEZAEVİNDEN ÇIKTI, ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ
CEZAEVİNDEN ÇIKTI, ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2010 Pazar 14:05:00
Güncelleme :11 Nisan 2010 Pazar 14:17:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?