5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Cezavinden izinli çıktı, hırsızlık yaptı

Mersin'de, bir iş hanında bir gecede meydana gelen 27 iş yeri hırsızlığının faili olduğu gerekçesiyle bir kişi yakalandı.

Yakalanan şahsın, Niğde Cezaevi'nde aynı suçtan hükümlü olarak yatarken izinli olarak ayrılan B.G. olduğu bildirildi.

Camişerif Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen olayda, Türk Hava Kurumu İş Hanı'na gece geç saatlerde giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kapıların kilitlerini kırarak girdikleri 27 iş yerinden bilgisayar hard disklerini alarak kaçtı.

Hırsızlık olayının meydana geldiği iş yerlerinde inceleme yapan polis ekipleri, faillerin yakalanması için çalışma başlattı. Polisin sıkı takibi sonucu önce çalınan hard disklere ulaşıldı. Çalıntı hard diskleri satın aldığı belirlenen C.A. ve Z.A., dün yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların verdiği bilgiler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Hırsızlık Masası ekipleri, soygunu gerçekleştirdiği ileri sürülen B.G.'yi bir otelde yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelinin Niğde Cezaevi'nde aynı suçtan hükümlü olarak yattığı sırada 6 gün izinli ayrıldığı, izinli iken bu hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirtildi. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulaması süren B.G'nin 25 ayrı suçtan sabıkasının bulunduğu ifade edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 17:39:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?