4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

CHP Tarsus'ta Dağgeçen dönemi

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞINA AV. YEŞİM DAĞGEÇEN AYAZ SEÇİLDİ

CHP Tarsus İlçe Başkanlığı'na Av. Yeşim Dağgeçen Ayaz seçildi.

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Ali Oksal, Tarsus Şelale Otelinde yapılan kongrede yaptığı konuşmada, siyasetin sorun çözme sanatı olduğunu, halka dönük ve asaletle yapılması gerektiğini söyledi.

Nuri Özdemir'in Divan Başkanlığını yaptığı kongrede konuşan Mersin Milletvekili İsa Gök, CHP'lilerin iç çatışma yerine tüm enerjilerini, dışa dönük mücadeleye ve iktidar mücadelesine çevirmesi gerektiğini belirterek, "Anketler CHP ile AK Parti'nin oylarının birbirine yakın olduğunu göstermektedir. Önümüzdeki günlerde CHP birinci parti olacaktır" dedi.

CHP Milletvekili Ali Rıza Öztürk ise konuşmasında, Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı olduğunu belirterek, ilçe seçimini hangi aday ve yönetimi kazanırsa kazansın, seçimden bir bütün olarak çıkılacağını ve herkesin CHP'ni iktidara getirme mücadelesine katkı sağlayacağını söyledi.

Konuşmaların ardından seçimlere Yeşim Dağgeçen Ayaz ve emekli Emniyet Müdürü Olcay Tok'un listeleriyle gidildi. 384 delegenin oy kullandığı seçimde Av. Yeşim Dağgeçen Ayaz 244 oy alarak CHP Tarsus İlçe Başkanlığına seçildi. Olcay Tok ise 130 oy aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 10:37:04
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 10:40:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?