5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

CHP'de bayram sevinci

MERSİN CHP'DE BAYRAMLAŞMA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı tarafından, 'Kurban Bayramı' kutlamaları kapsamında düzenlenen bayramlaşma töreninde, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Parti Binası'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı'nın yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Mersin milletvekilleri İsa Gök ve Ali Oksal da katıldı. Burada konuşan İl Başkanı Yılmaz Şanlı, bayramların karşılıklı sevgi ve saygının doruğa çıktığı, sevinç ve mutluluğun hep birlikte paylaşıldığı güzel günler olduğuna dikkat çekerek, bayramların aynı zamanda da insanların dargınlıklarını unuttuğu, küskünlerin barıştığı ve kardeşçe kucaklaştığı günler olarak da öne çıktığını söyledi.

Şanlı, "Geçmiş dönemlerde her hangi bir sebeple bilerek ya da bilmeyerek kırdığımız ya da bize küsen Cumhuriyet Halk Partililerimiz, sosyal demokratlar ve vatandaşlarımız ile bu bayramda barışmak, buluşmak ve kucaklaşmak istiyoruz. Çünkü laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni ve kazanımlarını tüm vatandaşlarımızla birlikte vereceğimiz mücadeleyle koruyabilir ve geliştirebiliriz" dedi.

Aydınlık bir Türkiye'de güzel günler görebilme adına herkesin çok çalışması, birlikte ve güç olması gerektiğinin altını çizen Yılmaz Şanlı, konuşmasını da şöyle sürdürdü: "Bu güzel vatan toprağında yaşayan tüm vatandaşlarımızla, hiçbir ayırım gözetmeden hep bir arada, sevgi dolu ve huzur içinde Cumhuriyet'in eserleriyle ve alışageldiğimiz yaşam biçimiyle kutladığımız nice bayramlarda buluşmanın inancını taşıyoruz."

Konuşmaların ardından Şanlı, beraberindeki belediye başkanları ve milletvekilleriyle birlikte Mersin'in Tarsus ilçesine geçerek burada da partililerle bayramlaştı.

MERSİN CHP'DE BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 14:40:01
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 18:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?