4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

CHP'li Gök'ten Güzeloğlu'na ziyaret

CHP MİLLETVEKİLİ GÖK'TEN VALİ GÜZELOĞLU'NA ZİYARET

Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, kent insanının beklentileri doğrultusunda Mersin'in gelişmesi ve daha güzel bir geleceğe taşınması adına önümüzdeki dönemde oldukça önemli işbirlikleri kuracaklarını, bunu kazanımlarını da kent olarak yine hep birlikte paylaşacaklarını söyledi.

CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, 'Valiler Kararnamesi' kapsamında Samsun'dan Mersin'e atanan Hasan Güzeloğlu'nu makamında ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle de Güzeloğlu'na başarı dileklerini iletti. Burada konuşan Gök, Vali Güzeloğlu'nu Ankara'da ortak arkadaşları vasıtasıyla yakından tanıma fırsatı bulduğunu ve kendisini de Samsun'da yapmış olduğu çalışmaları da takip ettiğini dile getirdi. Gök, "Yoğun iş temposu içersinde ancak bir araya gelebildik ama görüşümüz son derece olumlu. Sayın Valimizin Mersin için kazanım olduğunu düşünüyorum. Şahsım ve Mersinliler adına kendisine 'Hoş geldiniz' diyorum" dedi.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hasan Güzeloğlu da İsa Gök'ün dile getirmiş olduğu güzel düşünceler nedeniyle kendisine teşekkür ederek, kentin sorunlarının çözüme kavuşturulması ve kent insanının beklentilerinin karşılanması noktasında da birlikte çözüm arayacaklarının altını çizdi.

Güzeloğlu, "İl düzeyinde gerçekleştireceğimiz çalışmaları sayın vekilimizle paylaşarak, onların katkılarıyla sonuca ulaştırmak adına yakın işbirliği içinde olacağımızı sizlerle paylaşmak istiyorum" diye konuştu. Kent insanının beklentileri doğrultusunda Mersin'in gelişmesi ve daha güzel bir geleceğe taşınabilmesi noktasında da önümüzdeki dönemde olumlu ve anlamlı işbirlikleri kurulacağını dile getiren Hasan Güzeloğlu, bunun kazanımlarını da hep birlikte paylaşma arzusunda olduklarını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 12:47:00
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 15:44:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?