30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

CHP'liler düğünde buluştu

CHP'LİLER DÜĞÜNDE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin eski İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, hayatını avukat Fadime Taş ile birleştirdi. Çiftin düğün töreniyse adeta CHP'lilerin buluşma noktası oldu.

Bir dönem CHP İl Başkanlığı'nı yürüten ve yine partisinden milletvekili adayı gösterilmesine rağmen seçilemeyen Faruk Mehmet Akar, dünya evine girdi.

Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen düğün töreniyle birlikte avukat Fadime Taş ile hayatını birleştiren Akar'ı, sevdikleri de yalnız bırakmadı.

CHP'lilerin de yoğun ilgi gösterdiği törene katılanlar arasında; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Rıza Öztürk, Ali Oksal ve Vahap Seçer, CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım da yer aldı.

Konfeti ve maytaplar eşliğinde düğünün yapıldığı saraya gelen Taş ve Akar çifti, gecenin de ilk dansını yaptı. Kimi zaman orkestra, kimi zaman da davul zurna eşliğinde gönüllerince eğlenen davetliler, Fadime Taş ve Faruk Mehmet Akar'ın mutluluğunu da paylaştı. Çiftin nikahınıysa Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan kıyarken, nikah şahitliklerini de Vahap Seçer ve Ali Rıza Öztürk üstlendi. Özcan, dünya evine giren çifte yeni hayatlarında bir ömür boyu mutluluklar dilerken, davetliler de taktıkları takılarla Akar çiftinin kurdukları yeni yuvalarına kendilerince katkıda bulunmaya çalıştı. Düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerinde son buldu.

CHP'LİLER DÜĞÜNDE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 12:05:02
Güncelleme :6 Mart 2011 Pazar 12:15:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?