3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Çiğ köfteli mahalle toplantısı

Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, devletin vatandaşları arasında ayrım yapmadan hizmet verdiğini söyledi.

Güneydoğulu vatandaşların yoğun olduğu Şahin Mahallesinde toplantı yapan Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan'ı mahalleliler çiçeklerle karşılarken, çiğ köfte ikram etti.

Amaçlarının vatandaşın sorunlarını yerinde dinlemek olduğunu dile getiren Kaymakam Gödekmerdan, devletin, tüm vatandaşına aynı hizmeti verdiğini söyledi.

Gödekmerdan, "Vatandaşın şikayetlerini yerinde dinlemek için mahallelerimizi geziyoruz. Bizim amacımız, vatandaşımıza hizmet etmektedir. Bunun için devlet bize maaş veriyor. Devletimiz, vatandaşları arasında ayrım yapmaz. Devlet dairelerimizde de farklı uygulama olmaz ve olamaz. Vatandaşımızın mutluluğunu sağlamak görevlerimiz arasındadır. Bizi bölmek isteyen bölücü gruplar olabilir. Onların amacı buralara hizmet gelmesini engellemektir. Tabi eksiğimiz, aksağımız olabilir ama gidermekte bizim işimizdir. Bizim devletimiz güçlü bir devlettir. Devletin imkanlarını seferber ediyoruz. Biz de Tarsus olarak birlik ve beraberlik içinde şer güçlerine karşı dimdik duracağız. Bölücülerin oyunlarına gelmeyeceğiz. Bugüne kadar gelmedik, bundan sonra gelmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Mahalle olarak Tarsus'ta ilklere imza attıklarını dile getiren Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, kentin mülki amirini aralarından görmekten mutlu olduklarını söyledi. Aydın, "Bizim mahallemizde kültürel ve sosyal aktivitelerimiz oldukça fazladır. Mahalle halkı olarak, gazete çıkardık, tiyatro grubu oluşturduk ve ağaçlandırma kampanyası gibi birçok hizmet gerçekleştirdik. Sizden mahallemizde atıl vaziyette duran eski Meslek Yüksek Okulu'nun binasının hizmet yönelik kullanılmasını istiyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından Kaymakama çiğ köfte ve ayran edilirken, mahalleliler sorunlarını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 17:02:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?