4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Çiğdem Tunç'a sevgi seli

SİLİFKELİLERDEN ÇİĞDEM TUNÇ'A SEVGİ SELİ

Ünlü sunucu Çiğdem Tunç 37. Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinliklerinin sunuculuğunu yaptı.

Bu yıl 37.'sini "Cavit Erden" sanat yılı olarak kutlanan Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinliklerinin sunucuğunu yapan Çiğdem Tunç, Silifkelilerin sevgisini kazandı.

Konuşmaları, sahne hakimiyeti ve güzelliği ile izleyenleri büyüleyen Çiğdem Tunç, Silifke'de bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi. Tunç, "Silifke'yi ve Silifkelileri yakından tanıma imkanı buldum. Silifke insanı çok sıcak ve çok iyiler. Silifke tarihi ve coğrafyası itibari ile yaşanacak mükemmel yerlerden bir tanesi, her gün değişik yerlerde değişik kişilerle tanışıp güzel dostluklar ediniyorum. Beni Silifkelilerle buluşturan Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'e teşekkür ediyorum. Kültür Haftasından sonra da yine Silifke'ye gelip burada tatil yapacağım" dedi.

Silifke'nin güzelliklerini, insanlarının sıcaklığını, misafirperverliğini her yerde anlatacağını ifade eden Tunç, Silifke'nin kültür ve turizm elçisi olacağını kaydetti.

İlçenin ve ilçeye bağlı beldelerin denizinin, kumunun, sahilinin, doğasının çok güzel olduğunu, tarihi kalıntılar bakımından da çok zengin olduğunu belirten Tunç, bu güzellikleri tüm Türkiye'nin ve dünyanın tanıması gerektiğini, tanınması için de kendisinin hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını söyledi.

Silifke'ye iş için geldiğini ancak bulduğu ilk fırsatta da tatil için geleceğini vurgulayan Tunç, çevresindeki tüm tanınmış simalara da Bodrum, Alanya, Antalya gibi yerlere değilde tarih, doğa ve denizle iç içe olan Silifke'ye gelmeleri tavsiyesinde bulunacağını ifade etti.

SİLİFKELİLERDEN ÇİĞDEM TUNÇ'A SEVGİ SELİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 11:15:03
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 11:24:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?