4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Cihan'ın talihsiz ölümü!

KAVGADA ATILAN TAŞ KALBİNE İSABET EDEN GENÇ ÖLDÜ

Mersin'de 15 yaşındaki genç, kavga sırasında atılan taşın kalbine isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Çay Mahallesi Deliçay deresinde meydana geldi. İddiaya göre, 15 yaşındaki Cihan Okay, arkadaşlarıyla birlikte yüzmek için Deliçay deresine gitti.

Burada elbiselerini çıkarıp bir kenara koyduktan sonra yüzmeye hazırlanan Okay, bir başka arkadaş grubundan gençlerin elbisesinin üzerine basınca tartışma çıktı.

Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşürken, karşı gruptan atılan bir taş Cihan Okay'ın kalbine isabet etti. Kalbine aldığı darbenin etkisiyle fenalaşarak yere yığılan genç, arkadaşları tarafından yakındaki sağlık ocağına götürüldü. Doktorların yaptığı kontrolde kalbinin üzerinde morluk oluşan gencin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Okay'ın cesedi otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kavgaya karıştığı belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden M.A.'nın (16) taşı atarak Cihan'ın ölümüne neden olduğu belirtilirken, yanındaki arkadaşları M.G. (16) ve R.H.'nin (18) de kavgaya karıştıkları ifade edildi. 3 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAVGADA ATILAN TAŞ KALBİNE İSABET EDEN GENÇ ÖLDÜ
KAVGADA ATILAN TAŞ KALBİNE İSABET EDEN GENÇ ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 15:39:04
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 16:07:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?