3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Çılgın aşığın aşk cinneti

Mersin'de aşkına karşılık bulamayan şahıs, sevdiği kızı ailesinin gözü önünde başından silahla vurduktan sonra intihar etti.

Olay, saat 07.00 sıralarında Mesudiye Mahallesi 5123 Sokak Huzur Apartmanı'nda meydana geldi.

İddiaya göre, Hatay'ın Yayladağı İlçe Tarım Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan Mehmet İkizek (32), daha önceden kısa süre arkadaşlık ettiği ancak aşkına karşılık bulamadığı Tuğçe K.'nin (19) Mesudiye Mahallesi'ndeki evine geldi.

Evin etrafında bir süre dolaşan İkizek, daha sonra genç kızın ilköğretim öğrencisi olan erkek kardeşi M.K.'yı, okula gittiği sırada önünü keserek, zorla evine götürdü. M.K.'nın kafasına dayadığı silahla sevdiği kızın evinin kapısını çalan Mehmet İkizek, evdekilere kapıyı açmamaları durumunda çocuğu öldüreceğini söyledi.

Tehditler üzerine evde bulunanlar önce polisi aradı, ardından kapıyı açarak İkizek'i içeriye aldı. Elindeki silahla eve giren çılgın aşık, genç kızla birlikte tüm aileyi salona topladı. Bu sırada olay yerine polis ekiplerinin geldiğini gören çılgın aşık, ailenin gözü önünde önce Tuğçe K.'nin başına bir el ateş etti, ardından kendi başına ateş ederek intihar etti.

Mehmet İkizek olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan genç kız Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Genç kızın sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Bu arada, İkizek'in bir süredir genç kızı rahatsız ettiği, bu yüzden ailenin Mağazalar Polis Merkezi'ne İkizek hakkında müracaatta bulunduğu belirtilirken, kız meslek lisesi son sınıfı öğrencisi olan Tuğçe K.'nin bu yüzden bu yıl ailesi tarafından okula gönderilmediği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 11:54:47
Güncelleme :8 Eylül 2008 Pazartesi 12:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YUNUS AYAZ IP: 62.248.28.xxx Tarih : 9.09.2008 11:01:06

allah rahmet eylesin mehmet abi seni seviyoruz