4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Cinayetin sır perdesi kalktı

KORKUNÇ CİNAYETİN KATİL ZANLISI YAKALANDI

Mersin'in Mut ilçesinde çoban köpekleri tarafından, parçalanmış halde topraktan çıkarılan kadın cesedinin katil zanlısı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Palantepe köyü Zeytinalanı mevkiinde Şubat 2010 tarihinde çoban köpekleri tarafından topraktan çıkarılan kadın cesedi farkedilmesi üzerine durum jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, bir kadına ait cesedin bacak kısımları ve saçları ile 1 hafta sonra da 1 kilometre uzaklıkta cesedin kafatası bulundu.

Daha önce Mut ilçesinde ikamet eden ve Karaman iline taşınan N.K.'nin kızı S.T. (15), 2009 yılı kasım ayından bu yana annesinin kayıp olduğunu Mut Emniyet Müdürlüğü birimlerine bildirdi. Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin durumu Cumhuriyet Savcısına bildirmesi ile alınan kan ve doku örneklerinden yapılan DNA testi testi sonucu cesedin N.K.'ye ait olduğu tespit edildi.

Cesedin diğer parçaları ile gövde kısmının nerede olduğu ve şahsın kim tarafından öldürüldüğü hakkında geniş çaplı soruşturma yapan ilçe jandarma ekiplerinin uzun süren çalışmalar sonucu M.A.K. (31) gözaltına alındı. M.A.K., cinayeti doğrulamasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Silifke Cezaevi'ne gönderildi.

KORKUNÇ CİNAYETİN KATİL ZANLISI YAKALANDI
KORKUNÇ CİNAYETİN KATİL ZANLISI YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 18:19:00
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 19:04:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?