4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Cinci Hoca’yı döverek öldürdüler

MERSİN’de, ‘Cinci hoca’ olarak tanınan 75 yaşındaki Abdullaziz Hocaoğlu, evinde sopalarla dövülerek öldürüldü. Karaduvar Mahallesi’ndeki 2 bekçisi olan çiftlik evinde yaşayan Abdullaziz Hocaoğlu, pazartesi günü sabah evinde oğlu 37 yaşındaki Ethem Hocaoğlu tarafından kanlar içinde bulundu.

Narenciye üreticiliğinin yanı sıra muska yazan ve bu yüzden ‘Cinci hoca’ olarak tanınan Hocaoğlu, Özel İmece Hastanesi’nde götürüldü. Kimliği saptanamayan kişi veya kişilerce sopalarla dövüldüğü anlaşılan Hocaoğlu, yoğun bakıma alındı. Muska yazdığı için bir çok kez cezaevine girip çıktığı belirtilen Hocaoğlu, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 2 eşli ve 4 çocuk babası olan Hocaoğlu’nun, sürekli 2 bekçi ile korunan evindeki kasasının açıldığı ancak içinden bir şey alınmadığı belirlendi.

Özellikle Çukurova olmak üzere Türkiye’nin bir çok yerinden gelen kişilere muska yazdığı ileri sürülen Hocaoğlu’nun cenazesi, Karaduvar Mahallesi’nde çok sayıda kişinin katılımıyla toprağa verildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 16:18:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim Altug IP: 213.30.238.xxx Tarih : 17.12.2006 13:17:06
Böyle kafalar olduktan sonra hala sirtimiz yere gelmez degilmi? ALLAH insana kafa vermis akil vermis kullanilsin diye Nerdeeeeeeeeeeeee!!!!!! hayirligünler