8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Çirkin çadırlar temizleniyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin girişinde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan çadırcılara ve hayvan satıcılarına yönelik ortak operasyon düzenledi. 

Operasyonla ilgili bilgi veren Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Bal, Valilik İl Çevre Komisyonu kararı doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve emniyet güçleriyle birlikte çadırcılara ve hayvan satıcılarına yönelik uygulama yaptıklarını söyledi. 

Kente giriş güzergahlarında bulunan alanlarda çadır kuranlar ile küçükbaş hayvan satışı yaparak kötü görüntü oluşturan ve çevreye rahatsızlık veren şahıslara bu bölgeyi boşaltmaları için defalarca uyarıda bulunduklarını belirten Bal, "Yaptığımız uyarıları dikkate almayan ve bu bölgelerde kalmaya devam eden şahısların işgallerini engellemek için Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve emniyet güçleri eşliğinde yaptığımız uygulamaları bundan sonraki günlerde de sürdüreceğiz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 15:09:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ersin m IP: 88.254.234.xxx Tarih : 26.05.2007 15:33:07
YAV RAHAT BIRAKIN İNSANLARI ! İŞİNİZ İNSANLARLA UĞRAŞMAK ! BIRAKIN ADAMLARI YAŞAMLARINA NE ENGEL OLUYORSUNUZ .EVSİZLİK NEDİR BİLMEYEN İÇİN KOLAY TABİ