4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Çocuk tecavüzcüsü

Mersin'de polisin yaptığı kimlik sorgulamasında bir cinayet olayı sebebiyle arandığı ortaya çıkan ve gözaltına alınan şahsın, emniyetteki sorgusunda kan örneği alındı.

Polisin şüphesi, farklı tarihlerde biri kız, 3 çocuğun tecavüze uğradığı olayı da aydınlattı. Mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, rutin kontrol ve denetimler gerçekleştiren Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, durumundan şüphelendikleri Rıdvan O.'yu (26) durdurarak kimlik sorgulaması yaptı. Bir cinayet olayı sebebiyle arandığı ortaya çıkan Rıdvan O. gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Burada kan örneği alınan şahsın DNA'sı, polisin veri tabanında eşleştirme yapıldı.

Polisin şüphesi, farklı tarihlerde biri kız, 3 çocuğun tecavüze uğraması olayını da aydınlattı. Rıdvan O.'dan alınan kan örneği, tecavüze uğrayan kızın üzerinden alınan kan örnekleriyle eşleşti. Bunun üzerine fiili livata yoluyla tecavüze uğrayan çocuklar emniyete çağrılarak yüzleştirme yapıldı ve çocuklar zanlıyı teşhis etti. Bu gelişmelerin ardından hakkında hazırlanan tahkikat evraklarıyla birlikte mahkemeye sevk edilen zanlının tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan, Rıdvan O.'nun, tecavüz ettiği ileri sürülen çocukları, caminin yıkanan halılarını serme bahanesiyle kandırarak bisikletinin arkasına bindirdiği, daha sonra olay yerinden uzaklaştırıp tenha bir yere götürerek onlara tecavüz ettiği ileri sürüldü.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 16:16:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?