5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Çocuk yuvasında 'kolbastı'lı bayram

'Ramazan Bayramı' kutlama etkinlikleri kapsamında Mersin Çocuk Yuvası'nı ziyaret eden Vali Hüseyin Aksoy'a yuvada kalan çocuklar 'kolbastı' gösterisi sundu.

Vali Aksoy, bayram ziyaretleri kapsamında beraberindeki; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Karasabun, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Kemal Sığırcıkoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünal Ayvazoğlu ve diğer protokol üyeleriyle birlikte Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek, burada koruma altına alınan kimsesiz ve bakıma muhtaç çocuklarla yakından ilgilendi.

Eşi Hülya Aksoy ile birlikte çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Hüseyin Aksoy, elini öperek bayramı kutlayan çocuklarla bir süre sohbet etti. Daha sonra yuvadaki kız çocuklarının oluşturmuş olduğu topluluğun sahnelediği 'kolbastı gösterisi'ni büyük bir ilgiyle takip eden Vali Aksoy, ardından da çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve sonrasında da beraberindeki diğer protokol üyeleriyle birlikte yuvadan ayrıldı.

Öte yandan Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, 'Ramazan Bayramı' temasları çerçevesinde Mersin E Tipi Kapalı Cezaevi'ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Tuğamiral Mustafa Karasabun, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Kemal Sığırcıkoğlu ile birlikte cezaevindeki tutuklu ve hükümlülerle bir araya gelen Aksoy, basına kapalı olarak gerçekleşen bayramlaşmada kendisine iletilen sorun ve sıkıntıları dinledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 13:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?