2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Çocukların doğum günü mutluluğu

Mersin’in alt birim belediyelerinden Akdeniz Belediyesi ve CHP yönetimi, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklara doğum günü partisi düzenledi. Dünya Çocuk Hakları Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, doğum günleri bu haftaya denk gelen çocuklara çeşitli armağanlar verildi.

Çocuk Yuvası’ndaki doğum günü partisine Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Emin Küçükgöncü, Mersin Sosyal Hizmetler İl Müdürü Azmi Gülşen, CHP Merkez İlçe Başkanı Hidayet Güneş, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Ongunsel ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Aktaş ile il ve ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Emin Küçükgöncü yaptığı konuşmada, hızla gelişen dünyada ve gelişmekte olan Türkiye’de çocukların da yarınlarda yönetim kademelerinde yer alacaklarını belirtti. Emin Küçükgöncü, bu nedenle çocukların iyi yetişmeleri, sağlıklı bireyler olmaları için herkesin üzerine düşen katkıyı yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Azmi Gülşen de gelişen ve modernleşen dünyanın çağdaşlaşma sürecinden Türk çocuklarının da kendilerine düşen payı almaları gerektiğini kaydetti. Azmi Gülşen, Dünya Çocuk Hakları Haftası’nda dünyanın birçok ülkesinde çocukların savaşlarda ve az gelişmişliğin verdiği sefalet içinde öldüklerini söyledi. Çocukların doğum günlerini kutlayan katılımcılar, çocuklara çeşitli armağanlar verdi.

mersin
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2004 Cumartesi 14:28:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?