4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

ÇOGEM'li çocukların '5D' keyfi

ÇOGEM'Lİ ÇOCUKLARIN '5D' KEYFİ

Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Mersin İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM) çatı altında eğitim gören toplam 33 çocuk, '5D Sinema' ile tanıştı.

ÇOGEM'in yanı sıra Akdeniz Rotary Kulübü ile Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nce ortaklaşa organize edilen etkinlik kapsamında Forum Mersin'de gerçekleştirilen etkinlikte gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çocuklar, önce hamburger yiyerek karınlarını doyurdu, ardından da '5D Sinema' ile tanışıp, Playland'da da keyifli anlar yaşadı. Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner, ÇOGEM Müdürü Mustafa Sarı, Akdeniz Rotary Kulübü Dönem Başkanı Uğur Azaz'ın da hazır bulunduğu etkinlikte objektiflere de birbirinden renkli görüntüler yansıdı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan ÇOGEM Müdürü Mustafa Sarı, kurum olarak sokakta çalışan ya da çalıştırılmak zorunda bırakılan çocukların, sokağın risklerinden korunarak rehabilite edilebilmeleri adına yoğun bir çaba sarf ettiklerini anlattı. Kültürel ve sosyal etkinlikler söz konusu çocuklar açısından oldukça önemli olduğunu dile getiren Sarı, bu kapsamda da organize edilen etkinliğe katkı sunarak, desteklerini de esirgemeyen kurum ve kuruluşlara da teşekkürlerini sundu. Akdeniz Rotary Dönem Başkanı Uğur Azaz da, ÇOGEM'in ortaya koymuş olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, kuruma olan katkı ve desteklerin bugün olduğu gibi önümüzdeki dönemde de artarak devam edeceğini kaydetti.

ÇOGEM'Lİ ÇOCUKLARIN '5D' KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2010 Cumartesi 16:22:02
Güncelleme :9 Ekim 2010 Cumartesi 23:03:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?