5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

'Çözümün tek adresiyiz'

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, belediye olarak her zaman sorunun kaynağı değil, çözümün adresi olduklarını ve ilçeyi de halkla birlikte yönettiklerini söyledi.

Hamit Tuna, seçim çalışmaları kapsamında Halkent Mahallesi'nde kurulan sabit semt pazarını ziyaret ederek, burada esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. Pazar esnafının yanı sıra çevredeki vatandaşlardan da yoğun ilgi gören Tuna, yapmış olduğu ayak üstü sohbetlerde belediye tarafından hayata geçirilen projelerle birlikte yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Göreve geldiği günden bu yana ilçeyi halkla birlikte yönetmeye çalıştıklarını ve her zaman esnafın yanında olarak, sorun ve sıkıntılarına çözüm üretmeye çalıştıklarını anlatan Tuna, son 5 yılda 4 ayrı noktaya modern kapalı semt pazarları kurduklarını ve böylelikle hem hizmetin kalitesini arttırdıklarını, hem de pazar esnafını kışın yağmurdan, yazın da güneşten koruduklarını dile getirdi.

Tuna, “Belediye olarak her zaman sorunun kaynağı değil, çözümün adresi olduk. Bu kapsamda da pazarcı esnafına her zaman destek verdik, onların yanında olduk. Bize iletilen sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturduk. Bununla da yetinmedik, bölgedeki pazarları gezerek sorunları tek tek tespit ettik. Modern ve çağdaş bir yapı içinde 4 noktaya sabit semt pazarları kurduk. Böylelikle hem verilen hizmetin kalitesini arttırdık, hem de esnafın daha rahat koşullarda hizmet üretmesine fırsat sunduk. Allah nasip eder ve yeniden başkanlık görevine gelirsem; 29 Mart'tan sonra da bu alandaki çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 16:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?