3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Dağı'dan Muhtarlara ziyaret

Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Dağı, Erdemli Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.


Dağı, ziyarette yaptığı konuşmada, halkın huzur içinde yaşamlarını sürdürmeleri için emniyet ile muhtarların her zaman birlikte hareket ettiğini belirtti. Emniyet tedbirlerinde muhtarların da görüş ve önerilerini aldıklarını kaydeden Dağı, özellikle son aylarda kayda değer önemli olaylarının bulunmadığını ifade etti.
Yeni açılan çevre yolunda sık sık trafik kazalarının yaşandığına dikkat çeken Dağı, tali yollara konulan trafik işaretlerinin de yeterli olmadığını, kazaları önlemek için belediyeye başvurarak buralara sinyalizasyon lambalarının konulmasını talep ettiklerini söyledi.Dağı, "Erdemli'de yakalanan huzur ortamının bozulmaması için emniyet teşkilatının tüm imkanlarını seferber ettik" dedi.


Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Kılıç, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Halkımızın huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürmeleri için emniyet mensuplarımız ile birlikte hareket ediyoruz. Hızla büyüyüp gelişen ilçemizde polisimizin dikkatli ve titiz çalışmaları sonucu huzur ortamını bozucu olaylar olmamaktadır. Bizim istediğimiz de olayların olmadığı huzurlu bir ilçedir emniyet müdürümüze muhtarlarımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 16:55:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?