30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Dama çıktı, ortalığı birbirine kattı

DAMA ÇIKTI ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Mersin'in Erdemli ilçesinde psikolojik sorunları bulunduğu öne sürülen bir kişi, çıktığı binanın damında hurdaları aşağıya atarak ortalığı birbirine kattı.

Edinilen bilgiye göre, Merkez Mahallesi 1. Plaj Yolu'nda 3 katlı bir apartmanın damına çıkan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen L.D. (37), eline geçirdiği hurda eşyaları aşağıya fırlattı. Uzun süre sakinleştirilemeyen L.D. trafiğin kapanmasına neden oldu. Olayı gören meraklı vatandaşlar ise bina çevresinde toplandı. Olup biteni sinema filmi gibi izleyen vatandaşlar binanın damındaki şahsı sinirlendirirken, polis kalabalığın dağılması için zaman zaman uyarılarda bulundu.

Emniyet görevlilerinin müdahale etmekte güçlük çektiği şahıs, yanına yaklaşan polislere, kendisini aşağı atmakla tehdit etti. Polisin vatandaşı ikna çabası yaklaşık 2 saat sürdü. Bir anlık dalgınlığından yararlanan polis, L.D'yi yakalayarak binadan indirdi.

Olay yerine çağrılan ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan L.D.'nin Adana'daki Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

DAMA ÇIKTI ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI
DAMA ÇIKTI ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI
DAMA ÇIKTI ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2011 Perşembe 11:35:01
Güncelleme :23 Haziran 2011 Perşembe 11:53:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?