3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Dayakçı öğretmeni şikayet etti

Mersin'in Silifke ilçesinde bir veli, ilköğretim okulunda okuyan çocuğuna dayak attığı iddiasıyla beden eğitimi öğretmeni hakkında şikayetçi oldu.

Kemal Sayın, Atatürk İlköğretim Okulu önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlu Çağın Gökhan'ın (11) 5'inci sınıf öğrencisi olduğunu ve öğretmeni tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

Sınıftaki tartışma kavgaya dönüştüğü sırada müdahale eden ve “okulda neden kavga ediyorsunuz?” diyen beden eğitimi öğretmeni A.B'nin attığı tokat sonucu oğlunun gözünün morardığını ve şişlik oluştuğunu bildiren Sayın, kendisinin de öğretmen olduğunu ve öğrencilere şiddet uygulanmasını kabul etmediğini söyledi.

Olayı, dün eve gelip oğlunu görünce öğrendiğini ifade eden Sayın, şöyle devam etti:

“Oğlumu hemen Silifke Devlet Hastanesi acil servisine götürdüm. Burada doktorların muayenesi üzerine darp aldığı tespit edildi. Öğrenciler kendi aralarında kavga edebilirler. Sonuçta onlar çocuk. Benim bir fiske bile vurmaya kıyamadığım çocuğumun darp edilmesi doğru değil. Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğüne gerekli şikayetleri yaptım. Olayın takipçisi olacağım.”

Kaymakamı Ahmet Beyoğlu da olayın kendilerine intikalinin ardından öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldığını ve konunun incelendiğini söyledi.

AA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 14:45:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?