5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Demet Akalın hayranlarıyla buluştu

Mersin'in Silifke ilçesinde belediye tarafından bu yıl 36.'sı düzenlenen "Silifke Kültür Haftası" etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Demet Akalın konser verdi.

Havai fişekler eşliğinde, Silifke Atatürk Anıtı yanında kurulan alanda sahneye çıkan Demet Akalın söylediği şarkılarla vatandaşlara keyifli bir akşam yaşatırken, şarkılara konsere katılanlar da eşlik etti.

Kültür Haftası etkinliklerinin sunucusu Murat Yeni, bir ara sahneye gelerek Demet Akalın'a, "Silifke'de seni çok seven çok yakışıklı biri var. Sana evlenme teklifi ediyor. Ne dersin" sorusu üzerine Akalın da, "Hayır kabul edemem. Benim erkek arkadaşım var" diyerek evlenme teklifini geri çevirdi. Akalın, ayrıca alanda bulunan 14 yaşındaki doğuştan yürüyemeyen ve konuşamayan Kübra Arıcı'ya bileğindeki takıyı çıkarıp hediye etti.

Silifke'de konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Demet Akalın, "Silifke'de olmaktan çok mutluyum. Böylesine kalabalık bir halk göreceğime inanmıyordum. Bugünü organize eden ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konser, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'in Akalın'a günün anısına verdiği plaketle son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 11:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?