5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Deniz, Ufuk'un cesedini verdi

Mersin'de dün serinlemek amacıyla girdiği denizde kaybolan gencin cesedi, bu sabah sahilde bulundu. Ceset, Sahil Güvenlik ekiplerince sudan çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, daha önce Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı (SHÇEK) Koruma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kaldığı öğrenilen Uğur Fuat Pamukçuoğlu (18), dün aynı merkezde kalan arkadaşları D.U. (14) ve Ü.G.'yi (16) ziyaret ettikten sonra birlikte lunapark arkasındaki sahile gelerek serinlemek amacıyla denize girdi.

Yüzme bilmeyen Pamukçuoğlu, bir süre sonra dalgaların da etkisiyle denizde batıp çıkmaya başladı. Arkadaşlarının kurtarmaya çalıştığı genç, suda gözden kayboldu.Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Uğur Fuat Pamukçuoğlu'nun bulunması için deniz polisi ve sahil güvenlik ekiplerinden yardım istedi. Gencin kaybolduğu yerde 7 dalgıç arama çalışması yaptı. Ancak saatler süren aramalara rağmen gencin cesedine ulaşılamadı.

Ekipler akşam saatlerinde arama çalışmalarını sonlandırırken, Pamukçuoğlu'nun cesedi bu sabah deniz yüzeyine çıktı. İnönü Bulvarı MERADA tesisleri sahilinde vatandaşlar tarafından fark edilen ceset, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı bir bot tarafından denizden çıkarıldı. Balıkçı barınağına getirilen gencin cesedi, otopsi yapılmak üzere Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 11:41:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?