3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Deniz Kuvvetleri öğrencilere tanıtıldı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, kültürel ve sosyal etkinliklerle Mersinli öğrencilere tanıtılıyor.

Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı tarafından; Deniz Kuvvetleri'nin tanıtılması, sevdirilmesi ve denizcilik bilincinin öğrencilere aşılanması kapsamında, Yenişehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde bir etkinlik düzenlendi. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı grupta gerçekleştirilen tanıtım etkinliğine toplam 3 bin öğrencinin katıldığı bildirildi.

Buradaki etkinlikte konuşan Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı'nda görevli olan Deniz Binbaşı Gökhan Gürbüz, tanıtım organizasyonlarının Türkiye genelinde aralarında Mersin'in de bulunduğu toplam 20 ilde gerçekleştirildiğine dikkat çekti. Binbaşı Gürbüz, Deniz Kuvvetleri'nin sevdirilmesiyle birlikte tanıtılıp, denizcilik bilincinin oluşturulması amacıyla yapılan etkinliklere gösterilen ilginin de kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın yanı sıra Deniz Harp Okulu ve Deniz Astsubay Okulu'nu tanıtan kısa metrajlı filmlerin gösterimi gerçekleştirildi.
Öte yandan Yenişehir Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Soner Polat tarafından, Mersin genelinde denizcilikle ilgili olarak gerçekleştirilen; 'Seviye Belirleme Sınavı'nda dereceye giren İleri İlköğretim Okulu öğrencisi Arif Ergen, Ali Ubeydullah Akçakaya, Metin Oktay ile birlikte, Barboros İlköğretim Okulu öğrencileri Uğurcan Arıkan, Arda Çalışkan, Halil Argun Kaçmaz, Hüseyin Şahin ve Osman Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri Emre Ay, Onur Çetinkaya, Selahattin Kök'e ödüllerini takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 18:53:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?