5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Denizbank'tan ETSO üyelerine kredi

Denizbank ile Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) arasında kredi protokolü imzalandı.

ETSO üyelerine kredi verilmesi amacı ile düzenlenen protokol anlaşmasına imzayı; Oda adına Başkan Orhan Sarı, Denizbank adına da Erdemli Şube Müdürü Gökhan Yıldırım attı.

Törende konuşan bankanın şube müdürü Yıldırım, tüm dünyayı etkisi altına alan küresel ekonomik krizin yaşandığı bir ortamda sıcak paraya ulaşmanın önemli olduğunu belirterek, “Denizbank bu ortamda Türkiye genelindeki Ticaret ve Sanayi Odaları ile özel anlaşmalar yaparak odalarına kayıtlı üyelerine bir takım ayrıcalıklı kredi imkanları sunmaktadır” dedi.

Bankalarında sadece tarımsal kredi verilmediğinin altını çizen Yıldırım, “Normal ihtiyaçların kullanımında eşit taksitli 36 aya varan vadelerle 125 bin TL, ‘Kurtaran Hesap’ yani sermaye destek kredisi olarak ta ilk üç ayı ödemesiz 72 aya varan 500 bin TL’lik kredi veriyoruz. Burada amacımız ETSO üyelerinin gelişip ülke ve bölge ekonomisine daha fazla katkılarının olmasıdır” diye konuştu.

ETSO Başkanı Orhan Sarı da, Oda üyelerini finans ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile piyasa şartlarında daha ekonomik olanaklar sunan bankalarla anlaşma yapmaya davet etti.

Kredi anlaşma töreninde oda yönetim kurulu üyeleri Halit Çortul, Rasim Şahin ile ETSO genel sekreteri Gül Baydar da hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 14:33:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?