30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Depremzedeler Silifke'de mutlu

Van'da yaşayan depremzedeler kar altında soğukla mücadele ederken Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atayurt Beldesi'ndeki Kapızlı 23 Nisan Spor ve İzcilik Tesisi'ne yerleştirilen depremzedeler ise güneşli havada denize girip sahilde yürümenin keyfini çıkarıyor.

Kapızlı 23 Nisan Spor ve İzcilik Tesisi'nde yazdan kalma günlerin tadını çıkaran depremzede gençler sıcak havayı fırsat bilip bol bol denize giriyorlar. Van'da yaşayan depremzedeler soğuk ve karlı havada üşürken Silifke'de denize giren depremzede gençler hallerinden oldukça memnun görünüyorlar.

Depremzede gençler için futbol, basketbol ve voleybol turnuvası düzenlenirken, çocuklar ise Silifke Belediyesinin tesis içerisine kurduğu oyun aletlerinde eğleniyor.

Depremzede gençler denize girmenin keyfini çıkardıklarını belirterek, "23 Nisan tesisinde günlerimiz güzel geçiyor. Güneşli ve güzel havayı fırsat bilerek denize girdik. Ailelerimiz ise sahilde yürüyerek zaman geçiriyor. Kardeşlerimiz ise oyun parklarında oynayarak depremin etkisinden kurtulmaya çalışıyor. Tabi ki aklımız Van'daki yakınlarımızda ve dostlarımızda, çünkü orada hava eksi derecede seyrediyor. Onlara Allah yardım etsin. Allah devletimize zeval vermesin. Devletimiz sayesinde böyle güzellikler içerisinde yaşamımıza devam ediyoruz" diye konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2011 Cuma 14:58:55
Güncelleme :25 Kasım 2011 Cuma 15:00:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?