4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Derslikler müdürle renklendi

Silifke İlçesi'ne bağlı Sayağzı İlköğretim Okulu Müdürü Recep Şeker, okul ödeneğinin fazla olmaması sebebiyle, dersliklerin bakım ve onarım işlerini kendisi yapıyor. 

Taşımalı eğitime tabi olan Sayağzı İlköğretim Okulu; 18 dersliği ile Demircili, Çamlıbel, Bükdeğirmeni, Şıhlar, Ekşiler, Seyranlık, Malır ve Gedikpınarı köylerinden gelen toplam 340 öğrenci için eğitim-öğretime hazırlanıyor. Okul Müdürü Recep Şeker, okul ödeneğinin fazla olmaması sebebiyle dersliklerin boya ve badana işlerini kendisinin yaptığını belirterek, "Okulumuzun durumu belli. Öğrencilerimiz, ilçemizin değişik köylerinden öğrenim görebilmek için okulumuza gelmektedir. Okulların açılmasına kısa zaman kala eksikleri tamamlıyoruz. Fazla paramız olmadığı için boyacı tutamadık. Hizmetlimiz ile birlikte okulun tüm boya ve badana işlerini kendimiz yapıyoruz" dedi. 

340 öğrencisi, 18 dersliği, 20 öğretmen, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı ve 1 hizmetlisi ile eğitim kalitesini arttırmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Şeker, "2006-2007 Eğitim Öğretim Yılı'na Bilgi Teknolojisi sınıfıyla gireceğiz. Bu sınıfta öğrencilerimizi bilgisayarlarla tanıştıracağız. Geçen sene yakaladığımız başarı grafiğimizi bu yıl üst seviyelere taşımak için çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2006 Cumartesi 11:45:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?