3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Destek Gecesi'nde sanatçı krizi

TFF 2. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'na gelir sağlanması amacıyla düzenlenen 'Destek Gecesi'nde sanatçı krizi yaşandı.

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy ile Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın katkıları ile düzenlenen gecede kulübe 4.6 milyon YTL gelir sağlanırken, gecede sahne alması beklenen şarkıcı Gülşen, ücretinin yarısının ödenmediği gerekçesi ile sahneye çıkmadı.

Armada Center'da düzenlenen geceye Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, milletvekilleri ve çok sayıda işadamı katıldı. Gecenin ilerliye saatlerinde sahneye ünlü sanatçısı Gülşen'in çıkması bekleniyordu. Devlet Bakanı Tüzmen, Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan'a, "Sanatçıya söyleyin çıksın da geç oldu, insanlar kalkıyor" uyarısı yaptı.

Bunun üzerine Hüseyin Çalışkan, otelde bulunan sanatçının organizatörü arayarak Gülşen'in gelmesini istedi. Ancak, Gülşen paranın geri kalan bölümünün ödenmesi durumunda sahneye çıkacağını bildirdi. Başkanın geri kalan parayı vereceklerini söylemesine rağmen sanatçı Gülşen, geceye gelmedi. Bakan Kürşad Tüzmen'de sanatçının gelmeyeceğini anlaması üzerine geceden ayrıldı.

Bunun üzerine Kulüp Başkanı Çalışkan'ın cep telefonu ile aradığı organizatör ve menajer Tülay Kırdemir ile aralarında sert tartışma geçti. Çalışkan, daha sonra Gülşen'in kaldığı otele giderek, organizatöre "Neden gelmediniz, sizin yüzünüzden Devlet Bakanına ve gelen misafirlere mahcup olduk, ben sizin paranızınız yarısını 10 gün önce gönderdim. Kalanın da sahneye çıktıktan sonra verecektik" dedi.

Bunun üzerine paniğe giren menajer polisi aradı. Otele gelen polisler olayla ilgili bilgi aldı. Daha sonra olaya müdahale eden Emniyet Müdür Yardımcısı, Başkan Hüseyin Çalışkan ve Gülşen'in menajeri Tülay Kırdemir ile görüşmeler yaptı. Görüşmeler sırasında başkan Çalışkan, "Ben kendileriyle 35 bin YTL'ye anlaştım. Ancak 10 gün önce kendilerine 17 bin YTL havale edildi. Geri kalan parayı da sahneden sonra verilecektik. Kendisi şimdi ben çıkmam, bu parayı da geri ödeyemeyeceğiz. Paramız yok' dediler. Bu para Mersin İdmanyurdu'nun parası kimseye yedirmem, madem çıkmadı sahneye parayı versinler" diye konuştu.

Daha sonra taraflar Mağazalar Polis Merkezi'ne götürüldü. Burada yapılan görüşmeler sonucunda taraflar arasında anlaşma sağlandı. Sahneye çıkmayan Gülşen, aldığı parayı geri verince sorun çözüldü.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 15:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Harun Arslan IP: 85.106.181.xxx Tarih : 21.06.2008 10:56:57

bu takım nasıl 1. lige çıkacak acaba,, bir gece ligi bile geçilememiş