4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Deve üzerinde denetim!

BAŞKAN SAHİLLERİ DEVE ÜZERİNDE DENETLİYOR

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu haftada bir defa deve üzerinde sahili gezerek denetliyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Atakent beldesinde tatil yapan yerli ve yabancı turistlerin daha rahat bir ortamda denize girmelerini sağlamak amacıyla Belediye Başkanı Hasan Uslu, Meclis üyesi Hanifi İslim ve zabıtaları ile birlikte deve üzerinde sahili gezerek denetleme yapıyor. Deve üzerinde zabıtalara eksikleri bildiren ve vatandaşların derdini dinleyen Başkan Uslu, tatilcilerin beldede daha rahat bir ortamda denize girmeleri için böyle bir uygulama yaptıklarını söyledi.

Deveye meclis üyeleriyle birlikte binerek zabıtaları da yanına alan Başkan Uslu deve üzerinden gördüğü eksiklikleri zabıtalara not aldırarak konunun halledilmesi için gerekli işlemlerin bir an önce başlatılmasını istedi.

Devenin kumsalda kendisinin makam aracı olduğunu belirten Başkan Uslu, "Kumsalda bizim makam aracımız devedir. Geçen sene bir devemiz vardı, bu sene bu sayıyı ikiye çıkardık. Haftada bir defa Meclis üyelerim ve zabıtalarımı da yanıma alarak deve üzerinde sahillerimizi kontrol ediyoruz. Eksikleri not edip tatilcilerimizin daha rahat bir ortamda denize girmelerini sağlıyoruz. Kumsalımız çok uzun bir kumsal olduğu için kumda yürümek oldukça zor. Deve ile bu zorluğu aşıyoruz. Bu yıl Atakent beldemizde sezonu

erken açtık. Bu sezonu uzun tutup Eylül ayının sonuna kadar götürmeyi hedefliyoruz. Tatil için tüm tatilcileri beldemize davet ediyoruz" dedi.

BAŞKAN SAHİLLERİ DEVE ÜZERİNDE DENETLİYOR
BAŞKAN SAHİLLERİ DEVE ÜZERİNDE DENETLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 09:56:01
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 10:08:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?