2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Devir değişti, artık kuaförünüz de cebinizde

Mersin’de bir erkek kuaförü, müşterilerini tıraş olmaya internet üzerinden cep telefonlarına gönderdiği kısa mesajla çağırıyor.

Örneklerine daha önce büyük mağaza ve şirketlerde rastlanılan internet aracılığı ile cep telefonuna kısa mesajla bilgi gönderme sistemi, artık küçük esnafın da ilgisini çekiyor. Mersin’de erkek kuaförü olarak hizmet veren 26 yaşındaki Melih Deveci, müşteri memnuniyeti ve ilgi çekebilmek amacıyla gelen müşterilerinin cep telefonu numaralarını ve doğum günü gibi bilgilerini kayıt altına alarak kısa mesaj aracılığı ile doğum günü, bayram gibi özel günlerini kutluyor.

Tıraş olmaya gelen müşterisinin tıraş oluş tarihini de kaydeden Melih Deveci daha önce anlaştığı bir firma aracılığı ile müşterilerine cep telefonlarından kısa mesajla ulaşıyor. Müşterilerine saç bakımı gibi konularda da mesaj gönderen Deveci, bugüne kadar bu yolla ulaştığı 150 müşterisi bulunduğunu belirtiyor.

Şimdiye kadar bin mesaj yolladıklarını belirten Deveci, "Benzerlerini daha önce görmüştük, ’Biz niye yapmayalım’ diye düşündük ve gelen müşterilerimizin cep telefonu numaralarını kaydetmeye başladık. Bu uygulamadan müşterilerimiz de memnun oldu. Önceleri şaşırdılar, arayıp "İşletiliyor muyuz?" diye sordular ama buraya gelince gerçek olduğunu anladılar. Şimdi işlerimizde de bir artış oldu. Bilgisayarımız yok ama anlaştığımız firmaya bilgileri veriyoruz, onlar bizim adımıza mesaj çekiyorlar. Şimdi herkes daha memnun" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2005 Çarşamba 10:52:42
Güncelleme :11 Haziran 2005 Cumartesi 17:37:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
berkan IP: 85.99.146.xxx Tarih : 12.06.2005 20:38:55
benimde mesleğim olduiçin bu arkadaşı kutluyorum iyi düşünmüş bööle bir şeyi kendisini kutlarrım