3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Devrilen kamyona domates hücumu!

Mersin'in Silifke ilçesinde domates yüklü bir kamyonun devrilmesi sonucu yola dökülen domatesler vatandaşlar tarafından toplandı.

Liman kalesi boğsak mevkisinde meraklı sürücülerin trafiği aksatmaları uzun süre araç konvoyunun oluşmasına neden olurken, Trafik ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu Antalya-Mersin karayolu trafiğe açıldı. Yola saçılan sağlam domates kasalarının başka bir kamyona nakledilmesinin ardından, kasalardan yol kenarına dökülen ve sağlam kalan domatesler de yoldan geçen sürücüler ve köylüler tarafından kapış kapış toplandı.

Yoldaki yoğunluğu gören vatandaşlar dökülen domateslere hücum ederken, yabancı plakalı araç sahiplerinin de poşetlerle domates toplaması ilginç görüntü oluşturdu. Dökülen domatesleri toplayan vatandaşlar ve sürücüler, "Mal sahibi sağlam kalan domatesleri toplattırdı kalanları bıraktı gitti. Bizlerde yol kenarına dökülen domatesleri gördük ve sağlam olanlarını toplamaya başladık. Toplamasak burada çürüyecek, en azından toplayalım bir işe yarasın. Zaten domates fiyatları çok pahalı" dedi.

Yol kenarına savrulan tonlarca domates kısa sürede vatandaşlar tarafından toplandı.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 15:14:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?