4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Dikkat su kesintisi!

Mersin'de debi ölçümleri ve fiziki su kaçaklarının tespit edilmesine yönelik çalışmalar nedeniyle kentin bir bölümüne yarın ve cumartesi günü su verilmeyeceği bildirildi.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 'Karşılığı Alınamayan Su (KAS) Tespit Çalışmları' kapsamında Mersin genelinde oluşturulması planlanan alt ölçüm bölgelerinde izolasyon çalışmaları çerçevesinde merkez ilçe Akdeniz'e bağlı Kültür ve Kiremithane mahalleleriyle birlikte Çankaya Mahallesi ve İstiklal Caddesi'nin güney kısmında debi ölçümü ve fiziki kaçak tespit çalışması yapılacağı belirtildi.

Bu kapsamda yarın saat 24.00 itibariyle söz konusu bölgelerde su kesintisine gidileceği ve kesintilerin de 16 Ekim Cumartesi günü saat 12.00'a kadar süreceğinin altı çizildi. Açıklamada ayrıca belirtilen bölgelerde yapılacak olan 12 saatlik su kesintisi nedeniyle vatandaşlardan sabırlı olmaları ve gerekli tedbiri almaları istendi. Çalışmaların erken bitmesi halinde suların belirtilen süreden önce verilebileceği, bu nedenle de muslukların kapalı tutulması uyarısında bulunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 18:13:03
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 18:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?