4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Dinçer'e esnaftan destek

DİNÇER'E ESNAFTAN DESTEK

Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (MESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, sorunların üstesinden gelip, birlikte mücadele etme adına ortak hareket etmek zorunda olduklarını ifade ederek, kendilerine verilen güven ve destekle birlikte çok daha büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.

Tarsus'ta faaliyet gösteren ve geçtiğimiz haftalarda kongre sürecini tamamlayarak, yeni yönetimlerini belirleyen toplam 18 esnaf ve sanatkar odası başkanı Talat Dinçer'i makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu. Burada konuşan Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, odaların genel kurul sürecinde verdiği destek ve katkılardan dolayı Dinçer'e teşekkür ederek, "Bizler de genel kurullarımızı tamamlayarak alnımızın ve yüzümüzün akı ile sizlerin karşınızdayız. Birlik olarak alacağınız her türlü kararda Tarsus oda başkanları olarak yanınızdayız ve alacağınız her türlü karara imza atacağımızı belirtmek için buradayız" dedi.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Talat Dinçer de, yasa gereği odaların 4 yılda bir genel kurula gitmek zorunda olduğunu hatırlatarak, bu noktada da 2010 yılının ilk 3 aylık döneminin odalar açısından 'kongre ayları' olarak geçtiğini anlattı. Dinçer, genel kurul sürecinin ardından yeni isimlerin aralarına katıldığını, bazı isimlerinse güven tazeleyerek yeniden iş başına geldiğini vurgulayarak, esnaf odalarının demokrasinin en iyi işlediği kurumların başında geldiğini savundu.

Yapılan seçimlerin esnaf ve sanatkarlara yakışır bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Dinçer, genel kurullara esnafın büyük katılım gösterdiğini, eskiden üye ile oda başkanı arasında var olan mesafenin daraldığını, bunun da sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi. Dinçer, "Seçimlere el ele kol kola girdiniz, rakiplerinizi olgunlukla karşıladınız. Tarsus'ta sergilediğiniz birlik beraberlik takdire değer bir davranıştı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bizlerde sizlerle birlik beraberlik içerisinde olacağız. Bir olacağız, diri olacağız, güçlü olacağız. Sorunların üstesinden el birliğiyle gelmek için mücadele edeceğiz. Sizlerin bizlere olan güven ve desteğini arkamızda hissederek daha büyük başarılara imza atacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 14:36:04
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 14:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?